Acasă Echipa

Echipa

EchipaEchipa

Iosif Gabor

Cofounder

Psiholog ca si formare, Antreprenor in viata de zi cu zi. Activez de peste 20 de ani in domeniul IT, Am investit timp, bani si energie in mai multe proiecte din mediul online si in domeniul Imobiliar. Imi place sa creez proiecte frumoase ce aduc un plus de valoare comunitatii.

Andra Dragan

Cofounder

In viata de zi cu zi sunt Psihoterapeut in cabinet iar ca si specializare sunt Psiholog cu formare in Psihoterapie cognitiv-comportamentala. Am ales sa intru in acest proiect deoarece consider ca internetul este plin de informatii ce nu au la baza nici un fundament, in zilele noastre este foarte greu de ajuns la o sursa de informatii documentate stiintific. Proiectul Psihologia a inceput cu oameni din domeniu, ce fac research, si posteaza doar informatii ce au la baza studii stiintifice. Ne dorim sa fim o sursa de incredere, unde cititorii Reviestei Psihologia pot gasi cel mai utile informatii din domeniul Psihologiei/ Psihoterapiei.

Victor Paduraru

Psihoterapeut

Madalina Dominte

Psiholog Clinician

DANIEL MIHAI PANTAZI

Psychology research adviser

Claudiu Ciudor

Marketing Consultant

Acest website foloseşte cookie-uri pentru o experienţă mult mai bună de navigare. Pentru continuarea navigării, vă rugam sa va exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. View more
Accepta
Exit mobile version