Apeciem oamenii care au ceva de spus si postăm conținut de calitate care poate aduce cu adevărat valoare cititorilor noștrii.

Începem seria interviurilor Psihologia.ro cu un video preluat de pe Youtube cu Paul Avram – Tukaram – luat de Ștefan Mandachi.

În rubrica interviuri vom posta saptamânal video-uri cu oameni care sunt psihologi cu studii superioare, formări în domeniu dar și cu oameni cu adevărat valoroși ce aduc cinste domeniului Psihologiei, oameni care sunt mai abili decât psihologii și au un cuvânt de spus, inspiră și pot schimba vieți prin simpla lor prezență, dau dovadă de maturitate emoțională, înțelepciune, vă prezentăm personalități care merită vazute și cunoscute.

Interviuri cu oameni care inspiră

În această categorie postăm video-uri preluate sau realizate de noi. Acestea merită cu adevărat atenția cititorilor Revistei de Psihologie Psihologia.ro. Ne dorim să avem cât mai mulți profesioniști din domeniul psihologiei și al psihoterapiei, dar nu ne limităm doar la etichete, căutăm persoane care lucrează cu ei, în mod constant și au un cuvânt de spus. Promitem să aducem în atenția cititorilor oameni de valoare.

În cazul în care cunoaște-ți persoane care inspiră, ce merită auziți și pot contribui la o stare de bine generală si la o sanătate mentală mai bună pentru cititorii noștri trimite-ne un e-mail la contact@psihoterapia.ro cu linkul lor de Youtube.